Mells med nyfödda valpar!
Melody med sin skatt!

Måndag 17 december 2007


Jag är såå imponerad av Melody. Hon flåsade och bäddade en del inatt men imorse vid 7 tiden hade inget hänt så efter en snabbrastning gick jag och la mig igen. Vid ca. 8. 20 hörde jag att det pep i lådan och då hade en valp redan kommit.
Jag hade inte ens märkt att vattnet gått eller att hon krystat. Första valpen var en fin stark hanvalp på 148 gram. Inom 8 minuter sög han starkt på en spene och den släppte han inte ens när valp nummer två gjorde entré 8. 45. Den valpen kom med bakbenen först men den krystades ut lätt ändå. Det var en pigg och stark tikvalp på 158 gram. Efter bara fem minuter var det dags igen och nu var det en lite mindre valp som kom. Också detta var en tik och hon vägde 126 gram, pigg och full av go hon med. På 30 minuter födde Melody sina tre valpar och första valpen hängde fortfarande kvar och sög ;-) Alla valparna är svarta och de ser mycket fina ut. Välskapta och starka.

Melody axlade snabbt modersrollen och hon visade att hon har nedärvt supermodersegenskaperna från mamma Ada, mormor Hedda osv. Nu har hon rullat ihop sig runt sin skatt som en liten höna och lugnet har lägrat sig.
Under hela förlossningen satt pappa Jamie och tittade intresserat på när hans barn kom till världen. Sen gick han och la sig i sin korg och somnade på rygg med benen i vädret. Cool kille ;-)
På återhörande/
Alexandra :-)
Tillbaks till valpdagboken
© Copyright 2007 och framåt, A. Wistrand