Valparna 3 dagar gamla
Valparna 3 dagar gamla

Tisdag 25 december 2007

1 vecka gamla

Melody måste ha riktigt fet mjölk för valparna är tjocka och fina och ökade direkt i vikt utan att tappa födelsevikten. Hon har varit en exemplarisk mamma från första stund och hon tvättar dem och bjuder på mat dygnet runt. Jag matar Mello och hon matar valparna ;-) Perfekt och precis som det ska vara.
När valparna var 4 dagar ca. så kom den gamla Melody tillbaka till oss. Hon skulle kolla om det fanns mat kvar i skålarna och tigga en och annan "majskrok" vid fredagsmyset ;-). Hon har också börjat att möta upp med något i munnen igen och det är så charmigt och typiskt Melody. Allt som oftast får jag rensa valplådan från dessa objekt typ strumpor, gossedjur och annat som är lämpligt att bära runt på i munnen. Hon bär inte på valparna iallafall och det är jag glad för :-)
Valparna är typlika och av ungefär samma storlek. Vid 1 veckas ålder vägde hanen 300 gram, tik 1, 294 gram och slutligen tik 2, 262 gram.
Idag ska klorna klippas för första gången. och i slutet av veckan ska de få smaka på mager nötfärs med äggula och solrosolja *mums*.
På återhörande/
Alexandra :-)
Tillbaks till valpdagboken
© Copyright 2007 och framåt, A. Wistrand