" Benny Hills" valpfoton 2 och lite valpdagbok.

 

Benny 3½ v matas med köttfärs av Josefine. Det var mums./ Benny 3½ weeks old is getting some meat by Josefine. That was tasty.

Dagen efter var det Cecilias tur att mata honom!/ The day after it was Cecilias
time to feed him.

Jättegott!Benny Hill 3½ v. utvecklas bra. Han kan skaka på huvudet, gåtränar på svajiga ben och reagerar på ljud. När han hör mattes röst så vänder han sig om i lådan, piper och smackar lite med tungan. Kanske lite smaskig köttfärs på gång :-)
I slutet av veckan ska han få flytta in i köket och bekanta sig med de övriga hundarna i flocken. Det kommer att bli roligt för honom att få lite extra mammor att leka med.
Ada är alldeles sjuk av längtan att få överta honom men det kommer säkert inte Ebba att gå med på ;-) Ada själv är tjock som ett hus och går och väntar på sina egna bebbar men hon har 3 veckor kvar så hon får ta och snusa lite på Benny så länge.

Benny 4 weeks Benny 4 weeks old
~2004-08-08~
Benny, 4 veckor, har blivit en jättecharmig liten pojke. Han viftar glatt på svansen när han hör våra röster och biter i allt med sin ännu tandlösa mun. Han leker och rullar runt med sina leksaker och med alla småmattar.

Han har fått vara ute på gräset också och hälsat på de övriga hundarna i flocken. Fannys benpäls var mysig att dra i!

Benny har lapat välling i ett par dagar nu och det är mums. Köttfärsen är också god och slukas snabbt. På torsdag ska han få provsmaka lite torrfoder.

Idag fick han flytta in i köket men det gillades inte av Ebba. Hon tyckte att det var mer lugn och ro i sovrummet. Benny kommer iallafall få det roligare där med all uppmärksamhet och Ebba vänjer sig säkert.

Benny har fått sin första frisering av nosen och han har massor av päls som synes. Han ser mycket lovande ut. En pigg och framåt liten grabb som ger härliga pussar :-).
 

 

©Copyright 2004 och framåt, A.Wistrand