Valpfoton 4, 5-6 veckor gamla!

 

 


Neville, Lily och Luna myser i hagen 5 veckor gamla.

Neville, Lily och Luna
 
 

 

 

Nu är det full fart i valplådan. Så fort som de vaknar vill de ut och leka i köket. Valparna är mycket duktiga att gå på kissbrickan. Husets övriga hundar får nu hoppa in i köket och alla tycker att valparna är mycket spännande. Brenda och Elsa som är yngst leker gärna med dem en stund. Katniss både leker och uppfostrar. Det är kul att studera hundflocken och se hur de umgås med varandra. Även om valparna nu är mycket mer aktiva så sover de också långa stunder.
I helgen som gick var det valpköparbesök och det tyckte valparna var kul. Nya famnar att vara i, nya intryck och mycket uppmärksamhet. Alla tre sov gott en lång stund efteråt.
Avvänjningen går framåt i sakta mak. De två köttfärsmålen har blandats upp med färskfodret och även någon passande matrest ibland. Det gillas mer och mer av valparna. Ett tredje mål i form av uppblött valpfoder har också introducerats. De smakar lite på det men sen är det bra. Mamma Tamis ger inte di lika ofta och morrar nu ofta när de försöker få sig en extraslurk. Ett par dimål får de per dygn och det är oftast efter att Tamis själv fått mat.

Neville, Luna och Lily är typlika och väldigt söta. Dagens vikter blev 872 gram för Neville, 902 gram för Luna, tik1, samt 1085 gram för Lily, tik 2. Riktigt bra vikter för åldern.

Söte lillprins Neville 5 veckor gammal

Neville tycker om att gosa

Leksakerna är roliga att bita i. Neville 6 veckor gammal.

Neville är ett charmtroll. 6 veckor.

Lilla prinsessan Luna 5 veckor gammal älskar att vara i famnen.

Luna är en sötnos

Luna

Luna kan hanteras hur som helst

Lily är en söt pudelprinsessa som älskar att gosa

Lily får ofta komma upp till lillmatte

Lily är en riktig sötnos

Lily

Ska vi leka? Neville 6 veckor gammal tittar nyfiket på Brenda som är 7 månader.

Brenda och Neville

 

 

 
 

 

©Copyright 2017 och framåt, Wistrand