Valpfoton 4, 5 veckor gamla

 

 

Dee Dee och Dexter 5 veckor gamla!
 
 

 

 

Valparna är helt underbara! Det har hänt mycket i valplådan de sista veckorna och nu leker de för fullt med varandra och kan både morra och skälla. Dexter har tagit in på Dee Dee och han väger nu 682 gram. Det skiljer bara ca. 100 gram upp till Dee Dees 792 gram. Han är fortfarande lite mindre och maggen är härligt rund ;-)

Idag fick de sina nosar rakade för första gången och lite vaskning i baljan. Dexter sköljdes bara av lite i vattnet men Dee Dee fick en riktig schamponering så hon blev som en fluffig boll. Båda var jätteduktiga att hantera. Klorna har klippts ca. 1 gång i veckan och det går också bra.
Det går långsamt framåt med avvänjningen. Båda tycker att mammas mjölk är godast :-).

Idag har de varit ute på gräsmattan och sett sig omkring. Det var spännande. De tycker också att det är kul att utforska köksgolvet även om det fortfarande är ganska halt att gå där. Melody älskar att leka med småttingarna och Tilda lånar gärna ut dem en stund. Tilda är väldigt mån om valparna och pysslar mycket med dem. Hon ligger ofta och sover på rygg i valplådan med valparna snuttandes på magen.
Både Dexter och Dee Dee ser bra ut exteriört och är väldigt typlika. Vackra huvuden, söta ögon, korta ryggar och svansar. Mycket vinklar och massor av päls. Båda viftar mycket på svansen och ger massor av goa pussar.
Valparna är tingade.
Josefine och Dee Dee! En liten snygging!
Puss på dig lillmatte!

Fotot är tyvärr överexponerat!
Josie gosar med Dexter 5 v. Underbar!
Såå liten...
...och pussig!
 
 
 

 

 
 

 

©Copyright 2007 och framåt, Wistrand