ValpköparbrevLänsmansgårdens Midnight Rose, Lisa. Född i Rosas första kull.
Lisa har lekt intensivt, sovit 1 1/2 tim i sin transportväska, som hon uppenbarligen föredrar framför sängen, ätit med god aptit, druckit vatten, kissat på tidningspapper två gånger och på plattan en gång. Lekt intensivt igen och nästan avlivat råttan, och sedan sovit i mitt knä medan jag läste DN. Nu tar hon en liten lur igen. Hon verkar glad och nöjd - än så länge. Hälsningar Birgit
Natten blev mycket lugnare än jag väntat. Lisa lade sig till ro på den utfällda luckan till transportväskan (precis som brorsan gjorde i ditt kök) gnydde lite 1.30 och sov till kl 9. Kissade på tidning. Åt frukost med god aptit, leker och tar en tupplur ibland. Allt väl.
Hälsningar Birgit och Lisa
Hej! Idag har Lisa bajsat ute en gång och kissat ute två gånger. Genom staketet kunde hon på lite avstånd hälsa på ett par trasselsuddar som var på väg till veterinärpraktiken. Hon har träffat tre av barnbarnen och uppskattningen var ömsesidig, dvs kolossalt roligt tyckte alla. Vi har det väldigt trevligt!
Hälsningar Birgit
Vill bara berätta att Lisa är så jättefin, så pigg, gullig, leklysten och rolig. Hon äter bra och i förrgår var hon hos frisören och det gick också bra. Hon är duktig med att uträtta sina behov ute, det hänger mest på hur alert jag är. Tre morgnar i rad har hon varit "torr" på natten och inte kissat förrän hon kom ut vid 8-tiden. Det tycker jag är fantastiskt. Hon gillar inte att ha halsband, som jag prövat en stund ett par gånger, men vänjer sig kanske så småningom.
Ha en fin helg! Birgit
Hej! Idag har Lisa och jag varit på första lektionen i valpskolan. Lisa tyckte det var jätteroligt att träffa de andra 4 hundarna. Hon är fantastiskt trevlig, pigg, lekfull och yster. Tack vare dina goda råd och anvisningar (och bra start) är hon frisk och glad. När det var som kallast gjorde vi en paus i toaträningen, men nu är hon jätteduktig igen. Hon sover hela nätterna, tyst och lugnt, och håller sig torr till dess vi kommer ut. För det mesta kommer hon nu och säger till under dagen när hon behöver för att komma ut. Vi har åkt buss några hållplatser, har åkt tunnelbana en station, åkt hiss och tar kortare promenader. Hon sätter sig när jag säger sitt och kommer skuttande när jag ropar på henne. Jag har byggt upp ett nätverk av intresserade hundvakter, i åldern 13 år (äldsta barnbarnet) till 87 år, som är den mest hängivna (tidigare dvärgpudelägare), som rycker in när jag behöver vara borta mer än 2 timmar. Lisa gnäller eller skäller inte när jag går, utan finner sig i det tålmodigt, men får förstås glädjefnatt när jag kommer tillbaka. Jag är väldigt glad för lilla Lisa!
Vänliga hälsningar Birgit
 

 

 

 

Top of pageClick here if you don´t see any menu at the left!Klicka här om du inte ser någon meny till vänster!