ValpköparbrevLänsmansgårdens Lord Of The Dance, Stefan, 9 veckor. Född i Fannys tredje kull.
Hej Alexandra!
Stefan är helt underbar, han är en väldigt glad vovve som älskar allt och alla. Han åt inte
så bra de första dagarna, men nu äter han med god aptit. Han tycker om att åka bil och
lägger sig utan problem i hans väska. Det är en herre med mycket vilja och energi, är
väldigt framåt och orädd. Han charmar alla han möter! Idag fick han ett bad av husse
som också fönade och borstade honom så fin, det gick riktigt bra inga större protester.
Bifogar en bild på en nybadad Stefan. Allt går superbra och Stefan är världens goaste
lilla kille.
Hälsa familjen och alla vovvar!!! / Johanna, Jocke och Stefan
Hejsan!
Stefan bara växer och växer, har snart tappat alla bebis tänder och är ca 26 cm
hög. Det är ett riktigt energiknippe som älskar att lära sig nya saker. Han har blivit
jätteduktig när det är bad och fix dags, Jocke trimmar och klipper honom alldeles själv.

Speedway är han på 1 dag i veckan och det älskar han, hoppar in på bakbenen i depån
för att hälsa på alla förare och mekaniker. ALLA vet vem Stefan är har blivit en liten maskot!
Vi var i Malmö på speedway för några veckor sen, så då fick han bo på hotell för första
gången! Han är så cool i alla lägen, nya ställen, nya människor och han är bara glad.
Hälsa familjen och ge alla vovvar en kram från oss! MVH Johanna, Jocke & Stefan
God fortsättning på er! Nu har Stefan firat sin första jul och det tyckte han var sååå kul. God mat och massa julklappar! Var så söt när han låg i sitt berg av julklappar, fick mest av alla.

Nu har Stefan gjort sin debut på isracing banan! På juldags kvällen bar det av på isracing turnè, åkte till Sundsvall bodde på hotell över natten. Sen vidare till Örnsköldsvik och Stefans första isracing tävling. Han var lite vild och galen i början, men lugnade ner sig ganska snabbt. Efter tävlingen så var det in i bilen igen och vidare till Strömsund, där hade vi hyrt en stuga. Perfekt tyckte Stefan inget koppel behövde man, var en stugby men det var bara isracing folk som bodde där. Lördag tävling i Strömsund och nu var han van gick runt och hälsade på alla nosade på alla cyklar, sen ville han in i bilen och sova lite. Gillar Jockes stora buss är som en liten lägenhet, Stefan har sin säng och sina skålar där. Söndag var det inga tävlingar men vi stannade kvar och bara mös hela dagen, var ute på en sjö och gick hur underbart som helst. Stefan fick "pudelfnatt" i snön och lekte som en tok.
Måndag var det dags att åka till Bollnäs för ytterligare en tävling och Stefan hoppade glatt in i bilen för 4 timmars bilfärd och lika glatt ut ur bilen och in i depån för att hälsa på alla när vi var på plats. Så nu är han även en liten maskot på isracing banorna:) Stefan Svensson som Stefan är döpt efter har han träffat nu och de blev kompisar direkt. En isracing förare från Holland och hans mekaniker har bott hos oss i 4 dagar och Stefan och Jonnie blev "bästisar". Var så kul han ringde när de kommit hem till Holland och då frågade han inte hur det var med oss, utan det första han fråga var hur det var med Stefan:).

Nyår gick hur bra som helst, inte det minsta rädd för fyrverkerierna och alla smällare. Han tyckte nog de var fina, han satt i husses famn och kollade upp på himlen. Stefan skickar massa Stefan pussar till er alla! Hälsningar från Johanna, Jocke & Stefan
Hej! Det var ett tag sen, har varit full ös de senaste månaderna. Har startat hunddagis och vi är i full gång, har haft öppet lite mer än en månad nu. Har 5 dagishundar i dagsläget och 4 till på gång. Det tar sin lilla tid att skola in och få alla hundar att känna sig trygga.

Stefan är super duktig, har ett väldigt bra och tydligt språk mot andra hundar. Fungerar med alla hundar stora som små, men han får inte vara själv med de största. Han är den med mest energi och tröttar ut de flesta!

Nu i vår/sommar ska vi börja på agility, det tror jag passar Stefan perfekt. Älskar att hoppa upp och gå balansgång på allt han kan, katt och kanintunnlar är också en favorit. Tack Alexandra för världens bästa vovve!!!!!!!!

Här är våran hemsida till dagis om du har lust att titta runt lite: www.svenskahundliv.se Hälsa familjen och alla hundar! Soliga hälsningar Johanna, Jocke och Stefan.
Stefan skickar pussar till er alla...

 

 

 

Top of pageClick here if you don´t see any menu at the left!Klicka här om du inte ser någon meny till vänster!